Auto in brand na botsing met boom Onstwedde (video) – 10 februari 2013

Onstwedde – Een 21-jarige man uit Wedde is zondagavond op de Holte in Onstwedde zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man was door vermoedelijk te hoge snelheid de controle kwijt geraakt over het stuur. Hij botste vervolgens tegen een boom en kwam het voertuig tot stilstand in een sloot.

De auto vloog vrijwel direct in brand. Meerdere mensen probeerden het slachtoffer uit de benarde positie in zijn auto te krijgen. Door de positie van de auto en de vlammen lukte dat niet. Ook het blussen met een kleine brandblusser en emmers met water had niet het gewenste effect. De ter plekke gekomen brandweer bluste vervolgens de autobrand.

Hierop werd begonnen met het bevrijden van het slachtoffer uit de auto. De 21-jarige kon uit zijn auto worden gehaald door de hulp van een omwonende. De man kwam met zijn takelwagen ter plekke, waarna het slachtoffer uiteindelijk uit zijn auto kon worden gehaald. Na medische hulp op de plaats van het incident werd de man met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een rapportage en een analyse van het ongeval gemaakt. De politie is onder de indruk van de hulp die getuigen, voorbijgangers en/of omwonenden hebben geboden. (Tekst: Politie.nl)

[Not a valid template]
X