Forse rookontwikkeling bij woningbrand in Winschoten (video) – 5 januari 2014

Winschoten – In de nacht van zaterdag op zondag woedde er een brand in een woning aan de Witte de Withstraat in Winschoten. Er raakte niemand gewond. De woonkamer is volledig uitgebrand. De politie sluit brandstichting niet uit.

Getuigen hoorden voor de brand een knal aan de achterkant van het huis. Ze zijn toen gelijk via de brandgang naar het looppad gelopen dat achter de woningen ligt. Daar kwamen ze twee mannen tegen die wegrenden. Een getuige probeerde de mannen tegen te houden maar dit mislukte. De verdachten renden de Bovenburen op. Volgens de getuigen ging het om twee mannen van ongeveer 1.80 mtr en waren beiden zo’n 25 jaar oud. Ze droegen allebei zwarte kleding. Een van de mannen had een wit logo op de achterzijde van zijn jas. Ze droegen een capuchon en allebei een zwarte trainingsbroek. Een politiehond heeft nog geprobeerd een spoor op te vangen maar dit is niet gelukt.

Tips
Heeft u meer informatie over de brand of weet u welke twee mannen de politie zoekt? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Publicatie:
RTV Noord
Dagblad van het Noorden

[Not a valid template]
X