Volg ons op

Nieuws

Politie valt pand binnen na aantreffen gewonde man Muntendam – 26 april 2013

Muntendam – Een aanhoudingseenheid van de politie doorzocht donderdagmorgen een pand aan de Kerkstraat. Aanleiding was het aantreffen van een gewonde man die verklaarde overvallen te zijn.

Kort na 03.00 uur belde een omwonende dat men glasgerinkel had gehoord en iemand zag liggen buiten een voormalig winkelpand aan de Kerkstraat. In dit pand worden onder andere kamers verhuurd. Agenten troffen daar een gewonde man aan. Hij verklaarde in het pand te zijn overvallen. Hij was gevlucht en daarbij door een raam naar buiten gesprongen. Volgens de man zou er ook geschoten zijn. De gewonde man (juiste identiteit nog niet bekend) is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zette de omgeving af. Een aanhoudingseenheid van de politie doorzocht het pand. Binnen zijn drie kamerbewoners aangetroffen. Zij bleken niets met de zaak te maken te hebben. Overvallers zijn niet aangetroffen.

In het pand is een hennepkwekerij aangetroffen. Door de forensische opsporingsdienst wordt het pand onderzocht op sporen. Daarna wordt de hennepkwekerij ontmanteld. De man die is overgebracht naar het ziekenhuis wordt, zodra dat mogelijk is, nader gehoord.

Publicatie:
Telegraaf

X