Volg ons op

Nieuws

Automobilist overleden na ongeval in Vlagtwedde (video) – 12 december 2013

Vlagtwedde – Donderdagochtend is rond 7.00 uur een ernstig ongeval gebeurd op de Wollinghuizerweg. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. De klap was zo hard, dat het voertuig om de boom zat gevouwen. De bestuurder overleefde het ongeval niet. Op het moment van het ongeluk hing er een dichte mist. Of dit de oorzaak van het ongeval is, is niet bekend. De politie doet onderzoek. Ten tijde van het ongeval, het onderzoek en de berging was de weg afgesloten voor het verkeer.

Persbericht:
Automobilist overleden na botsing tegen boom

Vlagtwedde – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Wollinghuizerweg is donderdagmorgen een 49-jarige inwoner van Sellingen om het leven gekomen. De man bestuurde een bestelbus. Tijdens of kort na het inhalen van een personenauto verloor de man de macht over het stuur. De auto kwam in de rechterberm tegen een boom tot stilstand.
De bestuurder, die alleen in de auto zat, raakte daarbij zwaar gewond. De gewaarschuwde hulpverleningsdiensten konden niets meer doen voor de man. Hij overleed op de plaats van het ongeval. De personenauto is niet geraakt.

Publicatie:
RTV Noord
RTV Noord

X