Gewapende overval op growshop in Nieuwe Pekela (video) – 7 augustus 2013

Nieuwe Pekela – Drie mannen hebben woensdag even voor 12.00 uur een zaak aan de Holland Marsh in Nieuwe Pekela overvallen. In de zaak was een man aanwezig die bij de overval lichtgewond geraakt is.

Slachtoffer lichtgewond
Wat er precies in de zaak is gebeurd, is momenteel nog niet duidelijk. Wel is bekend dat het slachtoffer bedreigd is met een vuurwapen en lichtgewond raakte. Na de overval ging het drietal er met nog onbekende buit vandoor in een auto met het kenteken 98-LZG-7. Het gaat om één blanke en twee negroide mannen. Volgens de melder betrof de auto een Chevrolet Matiz. Volgens RDW-gegevens betreft het een grijze Hyundai I 20. Het kenteken is 100% zeker; over merk en kleur van de auto bestaat nog onduidelijkheid. Het politieonderzoek naar de overval is in volle gang.

Tips
Via Twitter heeft de politie direct het kenteken en andere belangrijke bijzonderheden verspreid. Omdat de verdachten mogelijk een vuurwapen bij zich hebben, werd met klem aangeraden niet tot actie over te gaan maar direct 112 te bellen. Mocht u de auto of de verdachten ergens gezien hebben, dan wordt u vriendelijk verzocht dit te melden via 0900-8844 of per mail via www.politie.nl. Indien er spoed is, kunt u bellen met 112. (Tekst: Politie.nl)

Publicatie:
RTV Noord
Telegraaf

[Not a valid template]
X