Videoproductie

Promotievideo

Video is een perfect middel om te communiceren met uw doelgroep. Beelden zeggen immers meer dan woorden. Met een bedrijfsfilm, commercial of productfilm kunt u doelgericht uw boodschap overbrengen. Promotievideo’s kunnen gebruikt worden om bestaande klanten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, maar ook om nieuwe klanten aan te trekken. U kunt de video bijvoorbeeld publiceren op uw website, delen via social media zoals Twitter en Facebook, op beurzen en presentaties tonen of afspelen in uw winkel of showroom. Heeft uw bedrijf openstaande vacatures? Laat middels een videoboodschap weten wie u zoekt en wat uw verwachtingen zijn of welke eisen worden gesteld.

Evenementen

Organiseert u een (sport)evenement, presentatie, beurs of congres? Versterk dan uw ideeën/standpunten door middel van visuele ondersteuning. Met een openingsfilm of videoboodschappen wekt u de interesse van de bezoekers en deelnemers op en krijgt men een eerste indruk.

Wilt u bepaalde gebeurtenissen terugzien? Laat deze dan vastleggen op video. Wij kunnen een volledige registratie maken, een samenvatting of een sfeerreportage. Afwezigen hoeven hierdoor niets te missen en deelnemers kunnen de dag opnieuw beleven. Tevens kunnen de videobeelden gebruikt worden ter promotie van een volgende editie van het evenement.

Nieuws

Regelmatig leggen wij actualiteiten vast, welke onder andere worden uitgezonden door diverse omroepen. Wij hebben al beelden mogen leveren aan NOS, RTL Nieuws, WNL, Omroep MAX, RTV Noord, Omrop Fryslân, RTV Oost en RTV NH. Hierbij kunt u denken aan branden, ongevallen, demonstraties et cetera.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier onder een aantal van onze videoproducties.

X