Newborn fotoshoot

Wanneer u een Newborn shoot wilt doen is het belangrijk om te bedenken op welke leeftijd u dit graag zou willen doen. Dit heeft te maken met de ogen. Wilt u het kindje met de ogen open of dicht op de foto?

In de eerste drie week slapen baby’s veel en diep. Hierdoor neemt het kindje makkelijker houdingen aan die mooi zijn om te fotograferen. Hierdoor verloopt de shoot ook comfortabeler.

Wilt u liever het kindje met de ogen open is het handiger om wat langer te wachten. Hierbij zijn poses moeilijker en daardoor krijgt u meer natuurlijke foto’s.

Het welzijn van jullie en het kindje staat centraal tijdens de fotoshoot. Bij de studio staan banken waar jullie kunnen uitrusten/zitten.

Er zijn verschillende opstellingen voor jullie kindje mogelijk.  Per fotoshoot doen we maximaal 3 verschillende opstellingen.

De ouders mogen ook samen met het kindje op de foto. Hier zouden broertjes of zusjes ook bij kunnen. We willen graag rust in de studio, daarom vragen wij om niet extra familie mee te nemen. Alleen het gezin werkt het beste voor iedereen.

Mocht u de foto’s op het geboortekaartje willen gebruiken, dan zorgen wij ervoor dat jullie binnen 24 uur na de fotoshoot hiervoor alvast de eerste digitale foto’s ontvangt. Dit is tegen een meerprijs van €20,- incl. BTW.

Klik hier voor meer informatie over prijzen en voorwaarden »

X