Geboorte fotografie

Geboorte fotografie is zowel mogelijk bij een thuisbevalling als bij een bevalling in het ziekenhuis. Bij de geboorte blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond, ik zal nooit gaan vragen om te poseren. Ik leg de geboorte op een integere manier vast.

Ik kom langs voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Hier bespreken we jullie wensen, verwachtingen en het mogelijke geboorteplan. Ik ben 24 uur per dag beschikbaar vanaf 2 weken voor de uitgerekende datum.

Wanneer de geboorte begint wil ik graag op de hoogte worden gebracht en ik kom naar jullie toe als er 6/7 cm ontsluiting is. Ik blijf dan tot ongeveer een uur na de geboorte.

Mocht het een keizersnede worden mag ik niet in de operatiekamer zijn. Dan wacht ik tot jullie weer terug zijn en dan maak ik weer foto’s (van het wegen, aankleden, bij papa en mama etc.).

Ik ga de foto’s uitzoeken en nabewerken. Binnen 2 weken ontvangen jullie foto’s in hoge kwaliteit en op groot formaat.

Elke geboorte is anders en daarom is er geen vast bedrag. Daarom bied ik het volgende aan:

Het begintarief is €250. Dit wordt vóór de geboorte betaald. Verder breng ik de uren ter plaatse en van het nabewerken in rekening. Per uur is €45 euro.

Willen jullie een foto op het geboorte kaartje? Dan stuur ik binnen 24 uur 5 bewerkte foto’s op voor een toeslag van €25.

Bijvoorbeeld bij een geboorte ben ik 6 uur aanwezig. En 3 uur nabewerking. 250 + (9 x 45) = €655

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Klik hier voor meer informatie over prijzen en voorwaarden »

X