Fotografie

Portfolio

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom ziet u hieronder een kleine selectie van foto’s die wij (recent) gemaakt hebben. Wilt u meer informatie over fotografie, ga dan naar één van de subpagina’s:

Klik op één van de zwarte knoppen om de portfolio te filteren.

Archief

Door de jaren heen hebben wij een zeer uitgebreid archief met foto’s opgebouwd van de meest uiteenlopende onderwerpen. Zoekt u een beeld van een specifiek onderwerp? Vraag ons en wellicht hebben wij deze plaat in ons archief. En hebben wij deze niet, dan bestaat er misschien de mogelijkheid om de foto alsnog te maken.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten, of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We zitten vol met ideeën, maar staan uiteraard ook open voor die van u!

Rechten

Op alle foto’s en afbeeldingen op deze website berust auteursrecht. Niets van dit beeldmateriaal mag worden gekopieerd, verveelvoudigd of gepubliceerd zonder schriftelijke toestemming van Huisman Media.

Het auteursrecht is van toepassing op alle foto’s, ook van andere fotografen. Vraag daarom altijd toestemming voordat u een foto gebruikt. Hiermee voorkomt u eventuele claims.

De meeste van onze foto’s zijn gemaakt op de openbare weg en/of met toestemming van de personen die op foto staan. Staat u op een foto op deze website en wilt u niet dat deze foto openbaar blijft staan, neem dan contact met ons op.

X