Fotografie

Veel mogelijkheden

Mensen fotograferen kan op vele verschillende manieren. Van een zakelijk portret tot een uitgebreide fotoshoot. Portretfoto’s kunnen gebruikt op sociale netwerken als Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Daarnaast kunnen deze foto’s verwerkt worden in brochures of op posters en flyers. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verkiezingsposters.

Bij fotoshoots zijn er enorm veel mogelijkheden, bijvoorbeeld gezinshoot, newborn, bolle buik, portret. De foto’s kunnen ergens op locatie worden gemaakt zoals in een bos of bij een oud gebouw. Bij u thuis is ook mogelijk. En inmiddels beschikken wij ook over een eigen fotostudio die met name voor newborn fotoshoots ingezet word.

Archief

Door de jaren heen hebben wij een zeer uitgebreid archief met foto’s opgebouwd van de meest uiteenlopende onderwerpen. Zoekt u een beeld van een specifiek onderwerp? Vraag ons en wellicht hebben wij deze plaat in ons archief. En hebben wij deze niet, dan bestaat er misschien de mogelijkheid om de foto alsnog te maken.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten, of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We zitten vol met ideeën, maar staan uiteraard ook open voor die van u!

Portret & fotoshoot

Meer informatie »

Newborn & bolle buik

Meer informatie »

Evenementen

Meer informatie »

Cake smash

Meer informatie »

Luchtfoto's/dronefoto's

Meer informatie »

Geboorte fotografie

Meer informatie »

Nieuws / persfotografie

Meer informatie »

Bruiloftfotografie

Meer informatie »

Sportfotografie

Meer informatie »

Prijzen & voorwaarden

Meer informatie »

Rechten

Op alle foto’s en afbeeldingen op deze website berust auteursrecht. Niets van dit beeldmateriaal mag worden gekopieerd, verveelvoudigd of gepubliceerd zonder schriftelijke toestemming van Huisman Media.

Het auteursrecht is van toepassing op alle foto’s, ook van andere fotografen. Vraag daarom altijd toestemming voordat u een foto gebruikt. Hiermee voorkomt u eventuele claims.

De meeste van onze foto’s zijn gemaakt op de openbare weg en/of met toestemming van de personen die op foto staan. Staat u op een foto op deze website en wilt u niet dat deze foto openbaar blijft staan, neem dan contact met ons op.

X